• facebook
  • linkedin
  • Instagram
  • youtube
  • WhatsApp
  • nybjtp

Tulaga o le atina'e ma le au'ili'iliga o galuega a lo'u atunu'u i le 2020

O meafaigaluega o se meafaigaluega taua mo le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, faʻatasi ai ma galuega e pei o le faʻatonuina otometi, faʻailo, faʻasalalau faʻailoga ma faʻamaumauga faʻamaumauga.Instrumentation o loʻo i ai le tele o faʻaoga, e aofia ai alamanuia, faʻatoʻaga, felauaiga, saienisi ma tekinolosi, puipuiga o le siosiomaga, puipuiga o le atunuʻu, aganuu, aʻoaʻoga ma le soifua maloloina, olaga o tagata ma isi vaega.

I le 2020, o le a lelei le fa'atinoina o le tamaoaiga o lo'u atunu'u.Se'i vagana mea fa'aoga taimi, o le a fa'atupula'ia tupe maua fa'atau a isi vaega o meafaifa'aili pe a fa'atusatusa i le 2019. I totonu oi latou, o lo'o ta'imua le fa'atupulaia o mea tau eletise;i le taimi lava e tasi, o le aotelega o tupe mama o le alamanuia meafaigaluega ua faateleina.Faatasi ai ma i latou, o le fua faatatau o tupe mama o meafaigaluega auʻiliʻili e maualuga e pei o le 17.56%, o le 6.74 pasene pasene maualuga atu nai lo le aofaʻi o tupe maua a le alamanuia.

O lo'o sologa lelei le tamaoaiga atoa o le alamanuia
Talu mai le 2018, na aʻafia i le faʻagesegese o le faʻatupulaia o le tamaoaiga o le tamaoaiga, o le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le tupe maua autu o pisinisi ma le aofaʻi o tupe mama a loʻu atunuu o meafaifaʻaili o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia.E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e le SIIA, o loʻu atunuʻu o meafaigāluega ua iloa le pisinisi autu mai ia Ianuari ia Novema 2020. O le tupe maua a le pisinisi o le 660 piliona yuan, o se faʻaopoopoga faʻaopoopoga o le 3.63%, o le aofaʻi o tupe mama e 71.38 piliona yuan, o se faʻaopoopoga faʻaopoopoga o le 13.26 %, ma o le tupe faasili o le 10.82%, o se siitaga o le 0.92 pasene pe a faatusatusa i le vaitaimi lava e tasi i le 2019. I le aotelega, o le faagaoioiga o le tamaoaiga o loʻu atunuu meafaifaaili pisinisi i le 2020 mautu mo le sili atu.

O oloa auina atu i fafo na paʻu mo le taimi muamua
I tausaga talu ai nei, ua fa'atupula'ia le fua o le fa'atauina atu o meafaifa'aili a lo'u atunu'u i lea tausaga ma lea tausaga, ae ua fa'asolosolo malie le fa'atupulaia.I le 2020, ona o le faʻamaʻi tele o le faʻamaʻi fou o le pale i le lalolagi, o fefaʻatauaʻiga faʻavaomalo faʻavaomalo ma logistics ma felauaiga ua matua aʻafia ai.Le tau fa'atau atu i fafo o lo'u atunu'u o meafaigāluega O le fa'aitiitia muamua na tupu.Mai ia Ianuari ia Novema 2020, o le tau o le auina atu i fafo o le aufaipisinisi a loʻu atunuu e 104.66 piliona yuan, o se faʻaitiitiga faʻaitiitiga o le 3.72%.

Ole fua aupito tele i totonu ole alamanuia meafaifaaili masini
Ole alamanuia meafaifaaili ole masini e sili ona tele ile alamanuia meafaifaaili.Mai le vaaiga o le numera o atinaʻe, o le numera o atinaʻe i totonu o meafaifaʻaili i loʻu atunuu o le a 4906 i le 2020, lea o le a oʻo atu le numera o atinaʻe i le faʻaogaina o masini i le 1646, faʻamaumauga mo le 33.55% o le aofaʻi atoa pisinisi i le alamanuia o meafaigaluega.%, ma le numera o meafaifa'aili ma mea tau eletise kamupani tulaga lua ma lona tolu, ma 423 ma 410 kamupani i le faasologa.

Mai le vaaiga o tupe maua autu a pisinisi, mai ia Ianuari ia Novema 2020, na ausia ai e le aufaipisinisi mea tau masini tupe maua autu o pisinisi o le 242.71 piliona yuan, faʻamauina mo le 36.77%, ma o le pisinisi autu o tupe maua o meafaifaʻaili ma mea eletise na faʻatulagaina lona lua ma le tolu, i le faasologa 730.7 RMB 100 miliona ma RMB 69.08 piliona, fa'amaumauga mo le 11.07% ma le 10.47% i le faasologa.

Mai le vaaiga o le aofaʻi o tupe mama, mai ia Ianuari ia Novema 2020, na ausia ai e le aufaipisinisi mea tau masini le aofaʻi atoa o le 24.674 piliona yuan, faʻamauina mo le 34.57%, ma le aofaʻi o tupe mama o mea eletise ma mea faʻapipiʻi faʻavasega lona lua ma le tolu, ma le 9.557 piliona yuan. ma le 7.915 piliona yuan., fa'amauina mo le 13.39% ma le 11.09%.

Ole fua ole tuputupu aʻe ole alamanuia meafaigaluega eletise e mamao i luma
Ile fua faatatau o le tuputupu aʻe o tupe maua a pisinisi autu ma le aofaʻi o tupe mama a le pisinisi laiti, mai ia Ianuari ia Novema 2020, o le pisinisi autu o tupe maua a le alamanuia mea tau eletise na siitia i le 13.06% i lea tausaga ma lea tausaga, ma o le aofaʻi o tupe mama na faʻateleina e. 80.64% i lea tausaga ma lea tausaga.i luma o isi vaega laiti.

I le taimi lava e tasi, e taua le maitauina o tupe maua autu a pisinisi ma le aofaʻi o tupe mama o mea faigaluega faʻatulagaina taimi na paʻu i lalo, i lalo 20% ma le 49.79% i lea tausaga ma lea tausaga.E mana'omia le fa'aleleia atili o le fa'agaioiga lautele o meafaigāluega taimi.

O meafaigāluega su'esu'e e sili ona maualuga tupe mama
Mai le vaaiga o le tupe mama o le alamanuia vaevaeina, mai ia Ianuari ia Novema 2020 i loʻu atunuu vaevaega o meafaigaluega, o pisinisi vaevaeina o latou tupe mama e sili atu nai lo le aofaʻi o tupe mama a le alamanuia o mea faʻapitoa, mea eletise, mea faʻaeletoroni, tu'uina atu mea faigaluega, ma meafaigāluega su'esu'e., isi mea faigaluega lautele ma isi meafaigaluega faʻapitoa, o loʻo i ai le fua faatatau o tupe mama o meafaigāluega suʻesuʻe e 17.56%, lea e maualuga atu nai lo isi vaega laiti, ma o le fua faatatau o tupe mama o mea faʻaeletoroni ma mea tau eletise e tulaga lua ma lona tolu, 15.09% ma 13.84% i le faasologa.

Ole aofa'iga o tupe mama ole alamanuia e 10.82%
O le tau fa'atau atu i fafo o meafaifa'aili fa'apitoa e fa'atatau mo le tele o vaega
Mai le vaʻaiga o le faʻatau atu i fafo o vaega laiti, mai ia Ianuari e oʻo ia Novema 2020 i laʻu vaega o meafaifaʻaili a loʻu atunuʻu, o le faʻatau atu o oloa faʻatau atu o meafaifaʻaili e sili ona tele, e oʻo atu i le 24.257 piliona yuan, faʻamaumauga mo le aofaʻi o le aofaʻi o faʻatau atu. tau tu'uina atu o le alamanuia meafaigaluega.27%, o le faʻatau atu o le faʻatau atu o meafaifaʻaili otometi e lona lua i meafaifaʻaili faʻapitoa, ma o le tau faʻatau atu i fafo o le 22.254 piliona yuan, faʻamaumauga mo le 25%.O le tau fa'atau atu i fafo o meafaigāluega taimi ma meafaigāluega na pa'u i lalo, i lalo 29.63% ma le 19.5% i lea tausaga ma lea tausaga.
O faʻamaumauga ma auʻiliʻiliga o loʻo i luga uma mai le "Lipoti Faʻamatalaga i luga o le Maketi Faʻatau ma Fuafuaga Fuafuaga Fuafuaga a le Kamupani Faʻatauga Faʻainisinia Faʻaeletise a Saina", "Lipoti Faʻataʻitaʻiga i le Vaʻaiga o le Maketi ma Fuafuaga Faʻatulagaina o Tupe Faʻapitoa a Saina ma Alamanuia Meter", "Mea Suʻega a Saina. ma Meters" Alamanuia Maketi Manaoga ma Fuafuaga Fuafuaga Iloiloga Lipoti", ma Qianzhan Alamanuia Suʻesuʻega Inisetiute maua fofo e pei o alamanuia tele faamatalaga, alamanuia fuafuaga, alamanuia taʻutinoga, alamanuia paka fuafuaina, alamanuia faatosina faatosina, IPO fundraising ma tupe teufaafaigaluega suesuega.


Taimi meli: Nov-21-2022