• facebook
  • linkedin
  • Instagram
  • youtube
  • WhatsApp
  • nybjtp

2020-2025 Maketi Fuafuaga Fuafuaga Su'esu'ega a le Alamanuia o Meafaigaluega a Saina

1. O lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le tau fa'aopoopo o falefaigaluega a Saina
O meafaigaluega o se meafaigaluega poʻo se meafaigaluega e faʻaaogaina e iloa ai, fuaina, mataʻituina, ma fuafua le tele o mea faʻaletino, vaega o meafaitino, faʻasologa o le tino, ma isi. e aofia ai meafaifaʻaili opitika, mea eletise ma mita, alamanuia otometi faiga faiga masini, felauaiga meafaigaluega ma gaosiga faitau meafaigaluega, ma isi.
Fa'avasegaga o mea faigaluega
E tusa ai ma faʻamaumauga mai le National Bureau of Statistics, mai le 2012 i le 2020, o le tau faʻaopoopo o fale gaosi oloa o loʻu atunuʻu o meafaifaʻaili gaosi oloa na faʻaalia ai le faʻatupulaia o lea tausaga ma lea tausaga.I le 2019, o le tuputupu aʻe o lona tau faʻaopoopo faʻapisinisi na oʻo i le 10.5%.Mai Ianuari ia Aukuso 2020, ina ua maeʻa ona pulea lelei le faʻamaʻi, na faasolosolo malie lava ona toe faʻaleleia le alamanuia, ma o le faʻatupulaia o lona tau faʻaopoopo faʻapisinisi ua toe foʻi i le maualuga o le 1.5%.
Suiga i le tausaga-i-le-tausaga le tuputupu aʻe o tau faʻaopoopo i totonu o fale gaosi meafaifaʻaili a Saina mai le 2012 i le valu masina muamua o le 2020.

2. Faʻavae faʻavae i luga o masini faʻatautaia pisinisi
Mai le vaaiga o suiga i tupe maua faagaioia o pisinisi i luga aʻe o le fua o meafaigaluega, mai le 2016 i le 2018, o le faʻaaogaina o tupe maua a le alamanuia na faʻaitiitia i lea tausaga ma lea tausaga, ma toe faʻaleleia i le 2019, e oʻo atu i le 724.3 piliona yuan, o se faʻaopoopoga o le 5.5% i luga o le 2018. Mai Ianuari ia Oketopa 2020, o tupe maua fa'agaioiga a le alamanuia na o'o atu i le 577.1 piliona yuan, o se si'itaga e 2.7% i le vaitaimi lava e tasi i le 2019.
Fuainumera ma le tuputupu aʻe o tupe maua faʻagaioiga a atinaʻe meafaigaluega a Saina i luga aʻe o le lapopoa i le 10 masina muamua o le 2016-2020.
Mai le va'aiga o vaega o maketi, i le 2019, o le masini fa'atautaia otometi fa'apisinisi o lo'o i ai le pito sili ona maualuga o maketi i totonu o le gaosiga o meafaifa'aili, fa'atasi ai ma sea maketi e tusa ma le 34.68%;soso'o ai ma meafaifa'aili ma mea fa'aeletise, fa'atasi ai ma lona fa'asoa fa'atau e 11.50% ma le 9.64%.
Fuainumera o sea maketi o fale gaosi meafaigaluega a Saina i le 2019.

3. O le tau faʻagaioiga e fai si mautu
E tusa ai ma le faʻamatalaga a le China Hardware and Electromechanical Index, mai ia Setema 30, 2016 i le 2020, o le tau o meafaigaluega i loʻu atunuu sa mautu, ma o lona tau faʻailoga e fesuisuiai i le va o le 108-112.I le aso 30 o Setema, 2020, o le tau o meafaigaluega a loʻu atunuu o le 109.91.
Mo nisi su'esu'ega ma au'ili'iliga o lenei alamanuia, fa'amolemole va'ai i le “Va'aiga Va'ai ma Fuafuaga Fuafuaga Fuafuaga Lipoti a le Fa'alapotopotoga Fa'apitoa Fa'apitoa a Saina" a le Qianzhan Industry Research Institute.I le taimi lava e tasi, o le Qianzhan Industry Research Institute o loʻo tuʻuina atu foʻi faʻamatalaga tetele tau alamanuia, fuafuaga tau alamanuia, faʻasalalauga faʻapisinisi, fuafuaga faʻapolopolo fale gaosi oloa, faʻaleleia o tupe teufaafaigaluega ma isi fofo.
O loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga maketi mo meafaigaluega eletise, ma o le atinaʻeina o oloa maualuga o se faʻamuamua sili.
I tausaga talu ai nei, faʻamanuiaina mai faiga faʻavae lelei e pei o le atinaʻeina o pisinisi eletise a loʻu atunuʻu, suiga i le taulaga ma nuʻu i tua ma le fausiaina o fesoʻotaʻiga atamai, o mea tau eletise ua avea ma se tasi o vaega sili ona tuputupu aʻe i totonu o loʻu atunuu.
O meafaifa'aili eletise e aofia ai mita eletise eletise, mea fa'akomepiuta, mea pu'e pu'e, AC ma DC meafaifa'aili, mea e fua ai le eletise, eletise eletise, masini mata'ituina ma faiga, masini fa'avasegaina, masini tu'uina atu eletise, pulega mita eletise ma le fa'atonuina o uta eletise, leai- Mea faigaluega ma faiga e fua ai le eletise, ma isi.
O le auaunaga lautele o meafaigaluega eletise e aofia ai vaega eseese o le tamaoaiga o le atunuu ma le fausiaina o puipuiga a le atunuu.O le lautele o le talosaga e aofia ai le eletise eletise, metallurgy, felauaiga, mining, petrochemical, masini alamanuia mama ma isi alamanuia, faʻapea foʻi ma aʻoaʻoga, suʻesuʻega faʻasaienisi, inisinia militeri, fomaʻi ma le soifua maloloina, puipuiga o le siosiomaga, fua faʻatatau ma isi vaega.O se lala sili ona taua o le alamanuia meafaifaaili.
O loʻo faʻatupulaia vave le maketi i lalo, ma o loʻo "siʻi aʻe" le manaʻoga maketi mo meafaigaluega eletise.
I tausaga talu ai nei, a o faʻaauau pea ona faʻalauteleina le manaʻoga o le atunuʻu mo le malosi fou e pei o le eletise faaniukilia, hydropower, malosi o le la, ma le malosi o le matagi, o le atinaʻeina o malosiaga fou ma pisinisi fou ua maua ai avanoa mo le atinaʻeina o mea tau eletise.O le avea o se fa'ata'ita'iga o le la photovoltaic power station, e mana'omia le tele o meafaifa'aili ma mita e pei ole DC multi-function mita ma harmonic mita.
E tusa ai ma faʻamaumauga a le Prospective Industry Research Institute, o le tausaga faʻapipiʻi gafatia o photovoltaics i loʻu atunuu o le a oʻo atu i le 5,000MW i le 2020, ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi gafatia o le a 28,500MW.O le manaʻoga faʻaletausaga mo mea faʻapitoa eletise o le a oʻo atu i le 840,000 iunite, ma le faʻaputuina o maketi gafatia o le a oʻo atu i le 34.26 miliona iunite.Faʻafeiloaʻi i le tuputupu aʻe pa.
O loʻo faʻatupuina e le atinaʻeina o le maketi i lalo, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le manaʻoga mo meafaigaluega eletise ma mita, ma o loʻo faʻatupulaia pea le gaosiga o mea eletise ma mita.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai i le 2019, o le atunuʻu o mea faigaluega eletise ma mita na oʻo atu i le 287.53 miliona iunite, o se faʻaopoopoga o le 30.03% i luga o le 2018.
O le gaosiga gafatia ma tekinolosi o oloa maualalo ma le ogatotonu o loʻo faʻaleleia uma, ma o oloa maualuga e le lava.
I le maeʻa ai o le tele o tausaga o atinaʻe, o loʻu atunuʻu o meafaifaʻaili eletise na fausia ai se faʻalapotopotoga faʻapitoa i le lalolagi atoa, faʻatasi ai ma se maualuga maualuga o maketi, o se numera tele o kamupani i totonu o pisinisi, ma se numera tele o oloa tekonolosi maualuga ma tulaga maualuga ma maualuga. tulaga amata.O oloa e masani ona ausia tulaga fa'avaomalo.I le taimi lava e tasi, o le faʻaogaina o atinaʻe ua faʻaauau pea ona faʻaleleia, o le fua na faʻaauau pea ona faʻalauteleina, ma o le tauvaga autu o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia, ma o oloa auina atu i fafo ua faʻasalalau atu i le tele o atunuu.
I tulaga o oloa maualalo, o le gaosiga gafatia ma le gaosiga o tekinolosi o mea eletise i loʻu atunuu ua oʻo i se tulaga maualuga tele, ae o le atinaʻeina o oloa maualuga e le lava, ma o loʻo i ai pea se vaʻa ma le tulaga faʻapitoa. o oloa i atunuu maualuluga, o lona uiga o meafaigaluega eletise a loʻu atunuu O loʻo i ai se gafatia tele o le atinaʻeina o maketi i totonu o mea faigaluega.
Fa'atasi ai ma suiga i le fa'asologa o meafaifa'aili eletise a le lalolagi, o lo'u atunu'u, i le avea ai o se fa'atosina tele o mea tau eletise i le lalolagi, ua fa'ateleina ai ana oloa fa'atau atu i lea tausaga ma lea tausaga, ma o lo'o fa'aauau pea ona fa'alauteleina ona nofoaga fa'atau atu.E tusa lava po o le a le tekinolosi, tulaga lelei poʻo le gaosiga gafatia, e mafai ona auai atoatoa i le tauvaga i le maketi faavaomalo.
Ae i le aotelega, o loʻo i ai pea se va i le va o meafaifaʻaili eletise a loʻu atunuu ma le maualuga o tekinolosi a le lalolagi.E naʻo le tuʻuina atu o le lagolago malosi i tulaga o faiga faʻavae ma tupe, faʻaaogaina o tekonolosi fou e avea o se faʻavae, ma le fausiaina o se lalolagi-vasega eletise eletise Saina alamanuia ma se amataga maualuga ma tulaga maualuga, e mafai ona tatou faʻaititia le va ma le tulaga maualuga o le lalolagi ma auai. i le tauvaga maketi maualuga maualuga i le lalolagi.
O le lauga lona 9 o le vaega lona tolu o le "IMAC Intelligent Manufacturing Cloud Classroom", o loʻo taulaʻi atu i le faʻafouina ma le suʻesuʻeina o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga atamai i totonu o meafaifaʻaili.
O Tesema 13, 2020, o le lauga lona iva o le vaega lona tolu o le "IMAC Intelligent Manufacturing Cloud Classroom" na faʻatulagaina e le Intelligent Manufacturing Association of China Association for Science and Technology (IMAC) na faʻasalalau olaola.I lenei lauga, Mr. Zhang Haodong, le mamanu sili o Chongqing Chuanyi Automation Co., Ltd. le inisinia sili o Chuanyi Software Co., Ltd. ma le tusiata o alamanuia faiga Initoneti fofo, aumaia le autu o le "Alamanuia "Intelligence" e Fa'amalosia le Fa'atekonolosi Fa'atekonolosi-Intelligent Manufacturing Ose lauga matagofie i Fa'ata'ita'iga Fa'afouga ma Su'esu'ega.O lenei kosi na maua ai le fiafia ma le tele o le gauai mai le aofia, faatasi ai ma le silia ma le 3,800 tagata matamata.


Taimi meli: Nov-21-2022